Kiire jää laiturille.

Höyrylaivan lipuessa verkkaasti nautitaan hyvästä ruuasta, seurasta ja kauniista saaristosta. Laivalla on järjestetty lukemattomia yritysjuhlia, henkilöstön virkistystapahtumia sekä perhejuhlia. S/s Norrkulla sopii niin juhlaan kuin rentoon yhdessä oloon.

Höyrylaivalla syödään hyvin.

Fiinillä illallisella kuuluisan cateringin keittiömestarit viimeistelevät annokset aluksen modernissa keittiössä. Ammattitaitoiset tarjoilijat huolehtivat lautastarjoilusta. Tällaiseen palvelutasoon ei Helsingin vesillä ole totuttu! Tutustu V.I.P. tilaisuuksiin tästä. 

Moniin tilanteisiin buffet-ruokailu sopii parhaiten. Myyntipalvelumme auttaa Sinua valitsemaan tilaisuutesi luonteeseen ja budjettiin sopivan vaihtoehdon. Tutustu suosituimpiin buffet-vaihtoehtoihin tästä. "Kovat teet" ja muut juomat.

S/s Norrkullalla ei ole anniskeluoikeuksia, mutta omat juomat ovat sallitut. Tarvittaessa autamme Sinua menekin arvioimisessa ja juomien valinnassa. Juomat voi toimittaa laivalle etukäteen ja me viilennämme ne valmiiksi.

Piletit. 

Risteilyn kokonaishinta määräytyy risteilyn keston ja valittujen palvelujen mukaan. Hinnat ja suositeltavat ryhmäkoot löytyvät tästä.